tirsdag den 1. maj 2012

Stegt Flæsk.


Tordag er der altid stegt flæsk og pandekager med is til 99 kr på Gyrstinge Skovkro. Kroen ligger et godt stykke ude på landet, men der er en super hyggelig atmosfære, og massere af fuglefløjt i luften på sådan en skøn forårsdag.
Desværre er jeg altid på arbejde torsdag, men jeg havde lige 1 feriedag tilbage, så den skulle naturligvis holdes på en torsdag.
Vi har herhjemme længe snakket om at vi gerne ville ud og prøve det, da vi begge to elsker stegt flæsk, vi gider bare ikke rigtig lave det, eller vi gider ihvertfald ikke rydde op efter det, så sådan en løsning er lige noget der passer os.
Vi havde  bestilt et bord, og det var da vist meget heldigt, for der var godt nok mange mennesker. 
Vi ankom og fik vist vores bord, og fik vores drikke varer, men så måtte vi også være lidt tålmodige, der gik 25 min før vi fik mad på bordet, hvilket jeg var noget skuffet over, da det er det eneste man kan få denne dag. Men da maden så endelig kom var der ellers stegt flæsk ad libitum, vi fik et kæmpe fad med flæsk og en skål med kartofler, og så naturligvis persillesovsen. Flæsken var kansende sprødt, lige som jeg kan li det, Svend vil gerne have det lidt blødt, hvilket der også var nogle skiver af. Men det var super godt, og sovsen var dejlig tynd, og havde en skøn smag af persille og mælk.

Jeg har ikke så meget at sige til pandekagerne, de var knas tørre og smagte lidt som at stikke tungen ud af vinduet, så der blev jeg svært skuffet. I min verden skal pandekager være lækre bløde og gerne smage dejligt at vanilje, eller allerhelst med et pift af citron.

Men hvis man gerne vil have et godt måltid mad som man helt sikkert bliver mæt af, så er det helt sikkert et besøg værd. For det ligger helt fast at hvis man er sulten når man går derfra, så er det uden tvivl ens egen skyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar